top of page
IMG_0405_edited.jpg

OPETTAJAT

SYKSY 2024

IMG_0013-2.jpg

Lia Pelttari

Liaison Dance Concept:n perustajana toimii

Lia Pelttari. Hän on 22-vuotias Helsinkiläinen tanssija/tanssinopettaja/koreografi sekä artisti.
Lia on koko ikänsä tanssinut ja kerryttänyt paljon menestystä Performing Arts SM -kilpailuissa, myös 
EM- ja MM-kilpailuista.

  Hän on saanut kokemusta ulkomaan huippujen tiiviskursseilta ja tavoitteellisesta treenaamisesta erikoiskoulutus ryhmissä. Lia on päässyt jo nuorena kasvattamaan esiintymiskokemusta ja lavakarismaa erilaisten keikkojen ja produktioiden myötä. 

” Opettajana olen kannustava sekä haastan kovasti oppilaita heittäytymään ulos omalta mukavuusalueeltaan ja löytämään jotain uutta itsestään liikkeen kautta. Pyrin aina luomaan tunneilla ilmapiirin, jossa kaikilla on turvallinen olo olla aivan oma itsensä. ”

- Lia

  • Instagram

Milka Salokangas

Milka Salokangas on 18-vuotias monipuolinen tanssija ja koreografi Helsingistä. Hän on tanssinut koko ikänsä, tavoitteellisesti jo lapsesta saakka.

  Milka on treenannut aktiivisesti useita eri lajeja kuten hiphop, contemporary ja show. Lisäksi hän on kasvattanut monipuolista osaamistaan mm. house, jazz, heels ja popping tunneilta.

  Kilpailumenestystä on kertynyt Performing Arts SM sekä Street SM kilpailuista. Viime vuosina Milka on toiminut myös koreografina SM kilpailuteoksissa. Lisäksi hän on tehnyt muita omia visuaalisia projekteja, kuten tanssivideoprojekteja.

 

”Tunneillani pyrin luomaan rennon ja kannustavan ilmapiirin. Haluan, että jokainen voi heittäytyä, kokeilla ja puskea itseään eteenpäin. Tunneilla tehdään toisistaan poikkeavia, monipuolisia sarjoja ja harjoitteita, jotka saavat vaikutteita eri lajeista.”

  • Instagram

Aino Aura

Aino Aura on 20-vuotias tanssija, tanssinopettaja sekä koreografi. Ainon tanssi matka alkoi 3-vuotiaana balettitunneilla ja laji on sen jälkeen vienyt Ainon mukanaan. Pian Aino kuitenkin vaihtoi performing arts lajeihin. Vuosien varrella Aino on kokeillut monia erilaisia tanssilajeja ja rakentanut omaa monipuolista sekä uniikkia tanssijuuttaan.
  2012 lähtien Aino on treenannut tavoitteellisesti ja aloitti kilpailemisen tanssin parissa. Kilpailu
menestystä kertyi vuosien varrella niin SM-, kuin EM-, ja MM-tasolla. Vuodesta 2019 asti Aino on myös toiminut koreografina kilpailuteoksille ja hänen koreografioimia teoksia on nähty myös kansainvälisissä kisoissa. 
  Tanssijana Aino on kerännyt esiintymiskokemusta jo nuorena HKT:n Billy Elliot-musikaalista sekä erilaisista esiintymisistä ympäri suomen ja päässyt mm. EMMA GAALAN- avausnumeroon tanssijaksi Jenni Vartiaisen taustalle. Vuonna 2022 Aino oli opiskelemassa maailmankuulun Etelä-Afrikkalaisen Hope Maimanen taidekoulussa, jolloin hän opiskeli koreografiointia, tanssia sekä taide-alan kauppatieteitä Maimanen johdolla.
  Opettajana Aino haluaa antaa oppilaille mahdollisuuden löytää uusia ulottuvuuksia itsestään sekä haluaa mahdollistaa kaikille turvallisen tilan oppia uusia asioita ja ylittää itseään. 

”Tärkeintä on se että yrität parhaasi, se riittää!”

  • Instagram

Jasmin Poutanen

Jasmin Poutanen on 19-vuotias tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Tanssi tuli isoksi osaksi Jasminin elämää noin 10 vuotta sitten, josta lähtien hän treenannut monen eri tanssilajin parissa. Kuitenkin Performing Arts -lajit tulivat kilpailemisen myötä isoimmaksi osaksi tanssiarkea. Jasmin on kerryttänyt menestystä Performing Arts SM-kilpailuista nuoresta saakka ja nykypäivänä kyseisissä Performing Arts SM- sekä kansainvälisissä EM- & MM-kilpailuissa nähdään myös useita hänen koreografioimiaan kilpailuteoksia.

  Jasminin lajikiinnostus on painottunut Moderneihin fusion lajeihin kuten Contemporary, Jazz Funk, Commercial. Tällä hetkellä nykytanssin elementit ja tekniikat niin lattia työskentelystä parityöskentelyyn ovat vieneet mukanaan. Tanssin parissa Jasmin painottaa momentumin löytämistä liikkeisiin, jotta voi hyödyntää kokonaisvaltaisesti energiaa kehosta.

 

”Haluan opettajana auttaa jokaista, saamaan uusia oivalluksia omasta tanssimisesta, sekä ylittämään omia rajojaan.”

  • Instagram
IMG_0268-2_edited.jpg

Elisabet Puolijoki

Elisabet Puolijoki on 18-vuotias tanssija ja koreografi Lapualta. Tanssiharrastus alkoi baletilla 4-vuotiaana ja 10-vuotiaana baletin ohelle tulivat myös muut Performing Arts lajit. Vuosien saatossa Elisabetin tanssilajien osalta suurimmiksi kiinnostuksen kohteiksi ovat muodostuneet contemporary sekä jazz funk.        Kilpailukokemusta Elisabetilla on kertynyt niin Suomesta kuin ulkomailtakin EM- sekä MM-kilpailuista. Hän on myös saavuttanut hienoa kilpailumenestystä valtakunnallisella tasolla.

 ”Tanssin myötä olen päässyt kokemaan uskomattomia asioita, joista pienenä en olisi edes uskaltanut haaveilla. Olen myös saanut paljon elinikäisiä ystäviä, joiden kanssa on syntynyt unohtumattomia muistoja. Odotan innolla tulevaa LDC:n kautta!

Mun tunneilla haluan nähdä rohkeaa heittäytymistä, oman mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä sekä TANSSIN ILOA ”

  • Instagram
bottom of page